Äitiys

Runoilija kanerva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2007
Viimeksi paikalla: 13.12.2019 19:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka ääni,
niin pieni hentoinen,
saa pyörryksiin pääni,
kun tuo vastuun äitiyden.

tämä pikkuruinen,
ryppyinenkin vielä,
silmät sirrillä,
ihmettä täynnä,
vie mun sydämen.

Hento ote,
elämän alussa,
sanoo,
suojele minua.

Heti valmis,
henkeni antamaan,
kaikelle altis,
hänen puolestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on runosi! Pidän!

Kauniisti elämän tärkeimmästä

Voi tätä äidin onnea, rakkautta ja
huolenpitoa ;) Onneksi olkoon,
suloinen nyyti kainalossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot