Apua

Runoilija missgossip

Mikä on lopputulema
huteras talos alla jalan maa
joka hapettaa
alas vajoamaan vajoat
alastomana mut silti ilkeä
ei kilpeä
vain otteet rajut
kusen ja ulosteen hajut
silti niksinikkarina
jatkuva oven narina
en tajua enää
en pelkää
heitän haulit yön selkään
ja välittämättä mistään taikka kenestäkään
vailla itsekuria
kuristavaa otetta sisälmyksissä
ja kun sulkee silmät
on vaikea arvata
kuka on tän kaiken takana
ja sadat sanat soljuu läpi sormien
ohi korvien
apua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vain tulee liikaa ääniä päähän.
Ajattelu on yleensä turhaa
Oho! Ajattelu on mielestäni yksi tärkeimmistä asioista.
Oot oikeessa. Mutta harhaiset ja hajanaiset ajatukset yleensä vain erottaa todellisuudesta. Onnekas on jolla ajattelukyvyn lisäksi myös järki päässä:D
Tuo on aivan täyttä totta, järkeä pitää olla sopivasti.
 

Käyttäjän kaikki runot