Ei koskaan

Runoilija Mobilisti

henkinen ja fyysinen,
ilkivalta pahainen
ihmistä kovasti satuttaa,
pahaan tyyliinsä alistaa
suossa tarpomista,
ilman puuttumista keuhkoista
ahdistusta kamalaa,
olotilaa puuduttavaa

sitä ei koskaan enää...

.....ikinä....

Selite: 
joskus tuntui tällaiselta, onneksi ei enää aikoihin, mutta joskus jutteleminen tuo vanhoja muistoja mieleen...liikaakin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Väkivalta kaikissa muodoissa on hyvin vammauttavaa. Puhutteleva hieno runo kipeästä aiheesta.

Ajankohtainen runo
 

Käyttäjän kaikki runot