Esiin

Runoilija Mobilisti

Aika tulla esille muistoineen, 
tunteineen, ajatuksineen.
Liian kauan runoja pitänyt itsellään,
kaikkea paskaa sisällään.

Luultavasti ajatuksista apua muillekin samoja kokeneille,
ihmistä vääränlaista tosissaan rakastaneille.
Kaikki ei ole kaunista eilisessä elämässä,  
mutta nyt aika rakentaa uutta parempaa pakastavassa päivässä tässä.
Selite: 
Panttasin runoja pitkään kunnes ystävälle näytin ja hän sanoi että nää pitää olla kaikkien nähtävillä. En ole kummoinen runoilija mutta jos riveistä apua muille niin muutin ne luettaviksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno lähtölaukaus henkiselle  kasvulle

pidin paljon
Tänne tosiaankin voi kirjoittaa mitä vain ja milloin vain.
 

Käyttäjän kaikki runot