Mietteitä

Runoilija Mobilisti

Kirjoitin runoja...

...liian läheisiä...

...aihe satutti minua..

...laittoi miettimään..

...ja en tiedä yhtään mitä miettiä...

...jatkan eloa eteenpäin...

...mietteet sydämessäni.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos sydämen

voisi vaihtaa

kuin vesipumpun,

haluaisin silti

yrittää ainakin

korjata alkuperäisen.

tästä tykkään..

Sydäntä täytyy joskus purkaa, se helpottaa ja voi saada uusia asioita elämään

hieno ja mietteliäs runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot