Uskaltaisiko joskus

Runoilija Mobilisti

Olen pelkuri.
Suljen sydämeni.
Pelkään ketään sinne sisään päästää,
näky ei saata olla kaunis.
Haluaisin uskaltaa,mutta en sittenkään.
Kenties joskus sitten...
Kun löydän ihmisen,
jota en pelkää päästää elämääni.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot