aamumiete

Runoilija Mobilisti

Armottomin ihminen maailmassa,
katso peiliin, näet hänet siellä katsomassa.
Näkisipä joskus itseään muiden silmien kautta,
näkisi kenties jotain hyvääkin...

Tyytymätön, olenko sitä?

Lihavuusleikkaus oli keväällä,
putkimaha on nyt itseni sisällä. 
Kiloja lähtenyt, vaatetus laitettu uusiksi,
nyt tätä juttua ei vedetään muusiksi.

Hyvän näkeminen, missä?

Kuulostanko onnettomalta, no sitä en oo,
haen edelleen sitä elämän kirkasta valoo.
Välillä näkyy himmeää valon kajoo..

Mutta kirkkaus, missä olet?

No aamurivit oli tässä,
kahvia juovan naisen aamuhetkessä. 
Hymyilen jokainen päivä edellee, 
niin se elämä hyvin etenee.

Osaan olla onnellinenkin. 
Selite: 
45 kiloa takana, 20 kiloa jäljellä.Toiset näkevät itsessäni muutoksia, miksi se on niin vaikeaa itselle?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinulla on raskas koettelemus takana. Nyt jo olet voittanut itsesi, voit olla ylpeä ja hymyillä täydellä sydämellä. Onnea! :)
Kiitos. Joo voitettu on monellatapaa itsensä,  loppukiri enään jäljellä ja tätä en tule sössimään pieleen. 
 

Käyttäjän kaikki runot