Mount Everestini

Runoilija Mobilisti

Ei ole kyse varsinaisesti vuoresta,
vaan oman kodin rappusista. 
Remontti tekee sen,
yläkerran vessaa käyttää voi en.
Rappuja ravattava usein ylös ja alas,
joskus miettii alhaalla tänne jään...

Elämässäni nimittäin kaksi sauvaa, 
tukea antamaan ettei liikaa huippaa. 
Kolmetoista rappusta alakertaan on,
toisinaan tehtävä mahdoton.
Mut sinne kuljen päivittäin,
Everestini valloitan nauraen.

Hulluna pitäkää, kehtaan nauraa,
valloitan elämässäni uutta uraa.
Monille juttu helppo on,
muttei ihmiselle joka jaloistaan voimaton. 
Rappusia silti menen, kaatumatta,  onnistuen,
päivä on loistava, kahvin arvoinen.
Selite: 
Remppa hankaloittaa elämää, mutta tästäkin selvitään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Meillä on 16 kappaletta rappusia yläkertaan.
Herkkä runo, todella hyvällä tavalla kerrottu, olet valloittajatyyppiä, kuvasi ihana, olet kaunis
Kiitos :)
Kyllä tokkiisa kun luin upean runosi tarttee kupponen kuumaa saada.

Terveisin rollaattoriukkeli epeli mokoma.
 

Käyttäjän kaikki runot