Puen pelkoni viitaksi
suojaksi kylmältä
lähtösi olisi
tehnyt kaikesta alastonta
peloissani, hädissäni
riisun nyt hiljaisuutta
sillä pahuus vei huomiselta kasvot
jätti kaupungit kytemään
enkä pääse ajatuksista
olisiko kuitenkin ollut
lempeämpää lähteä
lempeämpää lähteä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi