Kun meidät on tapettu
onko jäljellä vain
lintujen asuttama autiomaa
kun meidät on tapettu
onko jäljellä vain
katujen katveisiin
kertyvää pölyä
alikulkusiltoihin
maalattuja graffiteja
kun meidät on tapettu
onko jäljellä vain
joskus rakastuneiden hautausmaa
ja siellä kaksi nuoruutensa tuhlannutta
kuolleilla silmillään
katsomassa toisiaan
kun meidät on tapettu
onko jäljellä vain
hukkaan heitetyt haaveet
huomeneton, hiljainen huone
hiljainen huone
hiljainen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut