Täällä missä päivät
ovat palanneet väreihinsä
katselen etäältä
on tyhjyys kaukana, avomerellä
tervan tahraamat kalliot
rantanaan
katselen täältä
kaiken saavutetun päältä
minuuteni luojana
näen tyhjyyden
kotini siellä
menneen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut