valolaatikoista kajastava viha
vie ajatukset kauemmas ihmisyydestä
olemme avatariemme summa
missä kuuhulluudesta kertovat
maailmanparantajat
käärivät rahat raukemmilta
huorat punaisten valojen katveesta
ovat löytäneet kodin sinisestä basaarista
jossa rakkaus on vain varjo himojen sateelle
kiiltokuvakodit ja niiden sisustassa
onnellisen perheen malli
mies
ja äiti
ja äiti
kunhan muistetaan
sytyttää tuleen
riittävä määrä sateenkaaria
riittävä määrä sateenkaaria
mietin miltä tuntuisi
kaiken keskellä
halata luurankoa
silittää sormillaan
ihmisen ihoa
kaiken keskellä
halata luurankoa
silittää sormillaan
ihmisen ihoa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut