Valolaatikoista kajastavaa vihaa

Runoilija Joelartturi

valolaatikoista kajastava viha
vie ajatukset kauemmas ihmisyydestä
olemme avatariemme summa
 
missä kuuhulluudesta kertovat 
maailmanparantajat 
käärivät rahat raukemmilta
 
huorat punaisten valojen katveesta
ovat löytäneet kodin sinisestä basaarista
jossa rakkaus on vain varjo himojen sateelle
 
kiiltokuvakodit ja niiden sisustassa
onnellisen perheen malli
 
mies
ja äiti
 
kunhan muistetaan
sytyttää tuleen
riittävä määrä sateenkaaria
 
mietin miltä tuntuisi
kaiken keskellä
halata luurankoa 
silittää sormillaan
ihmisen ihoa
 
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa kaikilla olisi mahdollisimman hyvä olla.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot