Olen jossain hyvin syvällä
valmistusvikainen
jossain siellä missä
normaalisti asuisi rakkaus
minuun on kasvanut kaipuu
ja häikäilemätön epätoivo siitä
että kaikki todella on tässä
ja se pelko
sielua syövä pelko
etten ehkä sittenkään
jaksa enää uudelleen kevääseen
hiljalleen sisältäpäin
mieltä saastuttava syöpä
vain sinä olet enää
minulle hengitys
sydämeni lyönnit
minulle hengitys
sydämeni lyönnit
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut