Olemme autio parkkipaikka
jään huurtamat ikkunat
aivan liian juopuneita
ja ujoja suutelemaan
ojensit kätesi
ottamaan kaiken paikoiltaan
ja järjestämään päähäni taivaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut