Hiljainen huone

Runoilija Joelartturi

Kun meidät on tapettu
onko jäljellä vain
 
lintujen asuttama autiomaa
 
kun meidät on tapettu
onko jäljellä vain
 
katujen katveisiin 
kertyvää pölyä
 
alikulkusiltoihin 
maalattuja graffiteja
 
kun meidät on tapettu
onko jäljellä vain
 
joskus rakastuneiden hautausmaa
ja siellä kaksi nuoruutensa tuhlannutta
 
kuolleilla silmillään
katsomassa toisiaan
 
kun meidät on tapettu
onko jäljellä vain
 
hukkaan heitetyt haaveet
huomeneton, hiljainen huone
 
hiljainen huone
hiljainen
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, moniulotteinen ja kaunis runo ✨✨✨✨
Kiitos paljon 😊
Joo, tätä oli kiinnostavaa lukea. Toistuva "Kun meidät on tapettu" toi kokonaisuuteen hypnoottisen, jopa laulunomaisen vivahteen. Runolla hieno kaari ja upea, pysäyttävä lopetus.
Kiitos, mukava kuulla että pidit. :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot