Huomisen kasvot

Runoilija Joelartturi

Puen pelkoni viitaksi
suojaksi kylmältä
 
lähtösi olisi 
tehnyt kaikesta alastonta
 
peloissani, hädissäni
riisun nyt hiljaisuutta
 
sillä pahuus vei huomiselta kasvot
jätti kaupungit kytemään 
 
enkä pääse ajatuksista
olisiko kuitenkin ollut

lempeämpää lähteä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot