Nimetön

Runoilija Acedia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

We have no right to express an opinion
until we know all of the answers.

Kurt Cobain
 

Minulle vieraalla kujalla Pariisin aamuyössä
lapsinainen kaatuu ranskalaisilta koroilta
kiveykselle

ja veritahraisten pyykkinarujen välistä
kurkistaa teatraalisen pelokas kuu

Vihaan elämääni tällä

kaksijalkaisella tuolilla

kuvaputken reunat hohkaavat kylmää metallia
keskellä askeesin valkaisemaa huonetta

jos en juoksisi tasatunnein nurkkiin
ja ihmettelisi mustelmia seurauksena

He saattaisivat sallia minun pakata

kolme mustaa kauluspaitaa
sateenvarjon jossa on nahkainen kädensija

muiston sateen tuoksusta parkkihallin katolla

Ja sadan vuoden yksinäisyyden

Selite: 
I guess it's ok I puked the day away
Kategoria: 
 

Kommentit

ihan uskomattoman hieno. sekava ja irtonainen, parin rivin säkeet jopa toimivat täydellisesti tässä runossa
iiihana.

ihan meni kylmät väreet!

jo pelekästään ensimmäinen kappale oli sellainen, jolle on pakko nostaa hattua.

puhuttelevat sanat, sanonnat ja lauseet.

en voi kuin kiittää ja kumartaa, tämä oli taidetta!

It's not okay to puke your LIFE away :/ Jos tämä on omakohtainen kertomus bulimiasta, niin voimia sulle <3 Kaikki ei vaan pääse irti.

Paljon tunnetta ja hyvin kauniisti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot