Kuu, kuolleiden kohtalot

Runoilija Acedia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

We have no right to express an opinion
until we know all of the answers.

Kurt Cobain
 

Sade riippuu köynnöksinä räystäistä

minä olen kuihtunut Indran käsivarsille
maalauksellisen melodian tukahduttamana

veden kosketus hivelee kuin menneisyyden kalmanhuokaus
ihoa ikkunan tällä puolen

ketjuissa avaimia, identiteetitön tunnistuslaatta
ja sanat lauseiden kahleissa seuraavat orjien lailla

tärisevää kättäni
mustetta roiskuu ympäriinsä kun epätoivo ottaa vallan
verta ohimoilta silmiin ja huulilla kurluttavana puurona

miksi kuvittelen ikkunan suojelevan minua

lasia se on ja lasi kykenee haavoittamaan

enhän ihmistä kummempi ole

Kuolisinko jos nielaisisin kieleni mustepullon mukana

kymmeniä ja taas satoja mielipuolisia asioita
kuolleita kaloja sieluni pinnalla, kuonaa
paperisia sateenvarjoja sinisiä kauniita
niitä joita lapset työntelevät pikkuruisista silmistään läpi
herättääkseen huomiota, epäilemättä

tuhruinen kirjepaperi haukkoo henkeään sieluni painosta

ja huuliani kylmää jo

Selite: 
Poetic Tragedy
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä vei sanat suustani. En voi kuvailla tätä muuten kuin sanomalla, että tämä iski tajuntaan ja pysyy siellä pitkään. Erittäin hienosti kirjoitettu.
Hyvää synttäriä :>

En tiedä oonko vaan liian angst tai jtn, mutta kaipasin tähän runoon. Vakuuttava, kaunis, taitava. Piste.

kaunis.
''Kuolisinko jos nielaisisin kieleni mustepullon mukana'' - pystyn kuvitella tunteen :o

 

Käyttäjän kaikki runot