Nimetön

Runoilija Scarlite

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2011
Viimeksi paikalla: 27.1.2023 10:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 Lintu, joka kerran oppii lentämään
ei koskaan laskeudu. 
 
 toivon kovasti
että huomaisit minussa jotain sellaista
että haluaisit pitää kiinni aina
että haluaisit
herätä vierestäni
silloinkin kun
hiukseni ovat rasvaisemmat
kuin sulanut oivariini keittiön pöydällä
silloinkin kun
silmäluomeni ovat juuttuneet kiinni
yön painajaisista
ja silloinkin kun
olen ottanut koko peiton
ja sinä olet ollut kylmissäsi
koska
kuka muu milloinkaan
laulaisi minulle kun on paha olla
tai tekisi lihapiirakoita nakeilla
kuka muu milloinkaan
antaisi aina päättää
mikä leffa katsotaan
kuka muu
milloinkaan
osaisi rakastaa minua
niin kuin sinä rakastat
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot