en tiedä mitä pitäisi sanoa
enkä tiedä mitä tekisin,
jos olisit täällä
Ehkä tarjoaisin sinulle kahvia
tai teetä hunajalla
tai sokerilla
tai sitten vain viinaa
en tiedä mitä olet nähnyt
tai mitä tulet näkemään
mutta toivon sen olevan jotain yhtä kaunista
kuin sinun sielusi
mutta tiedän
kaiken sen ahdistuksen
ja kaikki ne tupakat
jotka paloivat ketjussa kylminä öinä
ja jotka tumpattuasi halusit sytyttää taas uuden
Minä tiedän
vaikket edes ole ollut edessäni
niin että olisin voinut koskettaa
ja yrittää viedä sinut pois
Hänestä
heistä
tai sinusta itsestäsi
Enkä koskaan muista sanoa
mitä sinä olet minulle
enkä tiedä miten oppisin puhumaan
mutta tiedän
että jos jotain saisin sinulle toivoa
se olisi monta aitoa hymyä päivässä
aamuja jolloin
heräät tunteeseen:
"olen hyvä"
se olisi jotain suurta sisimmässäsi
ja valoa ikkunasta heijastuneena ihollasi
Se olisi elämää
maailmaa
jonne haluat jäädä
joten nauti nyt
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo. Kiitos!
Runo kuin kukan lehti tuulen hengityksessä. Ojennetun käden rutistus, runoutta.