kesällä
minulla oli sinua ikävä
ja piirsin meidän kuvamme suurelle paperille
joka meni pilalle kyyneleistäni
ja lopuksi koiratkin kävelivät sen päältä
ja se meni kuraiseksi ja se oli rikki
en jaksanut enää
odottaa, miettiä, kysellä,
olla tyhjä
ja sitten tulit luokseni
ja kuinka hyvältä se tuntuikaan
tuntea sinun lämpösi
ihosi, ja tuoksusi,
olla pitkästä aikaa
siinä,
vieressä
turvassa
kaikki oli hyvin
ja on vieläkin
ja tulee aina olemaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi