olen kiitollinen
en tiedä kenelle
äidille
vai isälle
vai naapurille
vai Jumalalle
vai hänelle
vai sinulle
vai R-kioskin myyjälle
vai Niinistölle
ehkä koko maailmalle
tai vain itselleni
kiitos
että jääkaapin ovessa on muutakin
kuin vuoden vanha ketsuppipussi
jostain huoltoasemalta
että telkkarista tulee
pohjoismaisia rikossarjoja
että nyt on punaiset jouluvalot seinällä
ja vielä sydämen muotoiset
että saan nukahtaa
puhtaisiin lakanoihin
jos koirankarvoja ei lasketa
tai kahvitäplää
kiitos että
ulkona ei aina sada vettä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi