Ikuisesti kai

Runoilija Scarlite

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2011
Viimeksi paikalla: 27.1.2023 10:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 Lintu, joka kerran oppii lentämään
ei koskaan laskeudu. 
 

Tuomitsevat
Pelokkaat, eivät vain
näe kuten minä
Hylkäävät
Surulliset, aina sain
kuulla, kuinka sinä
Taas olit
Humalassa, juovuksissa
kironnut, kuinka ikinä
Et haluaisi
viereeni nukahtaa
Ja vaikka huomenna ”tänään” vain sana on
ikuisesti olen kai levoton

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot