Nimetön

Runoilija Scarlite

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2011
Viimeksi paikalla: 27.1.2023 10:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 Lintu, joka kerran oppii lentämään
ei koskaan laskeudu. 
 

Tupakantuoksua pastellinsävyisissä lakanoissa
pellavahiukset pörröisinä
minun suussani maistuu mansikka
ja silmistä vuotaa sokeria

kissankarvoja peiton alla
siniset kynnet pureskeltuina
minun nenästäni valuu vaaleanpunaista siirappia
ja pääni on täynnä sekasortoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kivasti fantasiaa runoon todellisuuden sekaan laitettuna, hyvät värit ja tunnelmat

 

Käyttäjän kaikki runot