Laske kuihtuneet kämmenesi
koskettimia vasten.
Upota sormesi vielä kerran
valkoiseen sointuun.
Anna minun kuulla sanasi
rakkauden kitkerällä
soinnulla sävellettynä.
Sydämesi käsivarret
ovat liian heikot jaksamaan.
Mutta minä pyydän,
soita vielä.
Anna minulle minuutti aikaa,
herätä uudestaan.
Tee minusta se enkeli,
joka ei tarvitse
siipiä lentääkseen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä soi hurjan kauniina. Ihana, en osaa muuta sanoa!
tästä tykkään, vaikka ensin ajattelin että en ehkä pitäisi. jotenkin kaunis ja herkkä ja maaginen... tää herättää mielikuvia ja kuulostaa hyvältä :)
pysäyttävää tekstiä, jollain hiljaisella tavalla surullista. tykkäsin.
-ja thnks arvostelusta.