Merenneito

Runoilija mermaidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuulessa kasvavilla puilla on vahvat juuret.
 


Olen oikeasti merenneito.
Minä sukellan
kristallinkirkkaan syvyyden lävitse maailmaan,
jossa päiväjärjestys on sulanut vedeksi
ja unelmat tanssivat ristikkäin
aaltoilevan pinnan tasalla.

Minä sukellan niin läheltä, että voin melkein tuntea auringon ihollani, mutta kuitenkin niin kaukaa, etten vielä kykene hengittämään.

Minä odotan ja haaveilen, elän tässä hetkessä
ja luen sydämestäni kirjaimia, jotka vesi sinne virrallaan kaiversi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis :)

 

Käyttäjän kaikki runot