Epätoivo

Runoilija mermaidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuulessa kasvavilla puilla on vahvat juuret.
 

Hukuta minut salaisuuksiin
huuda minut kuuroksi
revi ehjäksi ja
polta tuhkaksi.

Älä
koskaan
anna
anteeksi.

Syytä minua kaikesta:
tee mitä tahansa

Huomaa minut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on hyvä :)

mahtava.
ei sanat riitä kuvaamaan :)

 

Käyttäjän kaikki runot