Sodan viimeisessä henkäyksessä
oli lopulta kyse vain siitä
kuinka pitkälle minä olin valmis menemään
suojellakseni sinua.
Aliarvioitko sinä todella
minun rakkauteni määrän?
Hiljainen kuiskaus lauloi korviimme
jousen lävistessä meidän
yhdeksi kietoutuneet
kehomme.
Sinun ruosteinen henkäyksesi
kaiversi loven kaulaani
ja kylmien huuliesi suudellessa
sormiani
tiesin olevani kotona.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pidän paljon kahdesta ensimmäisestä säkeestä, kolmas, tjaa, jotain uupuu.
Tämähän on vallan upea!
Mahtava kokonaisuus,
otsikkokin korostaa.
Suosikit. ^^
Pidän paljon kahdesta ensimmäisestä säkeestä, kolmas, tjaa, jotain uupuu.
Tämähän on vallan upea!
Mahtava kokonaisuus,
otsikkokin korostaa.
Suosikit. ^^