Nimetön

Runoilija mermaidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuulessa kasvavilla puilla on vahvat juuret.
 

Koskaan
ei ole liian
myöhäistä
syödä hilloja ja lettuja
salaa yömyöhään.

Eikä koskaan
ole liian
myöhäistä
hypätä
sateenvarjon kanssa
kukkulalta.

Koskaan
ei ole liian
myöhäistä
leikkiä
piilosta
ukonilmalla.

Eikä koskaan
ole liian
myöhäistä
rakentaa
legoista
prinsessalinnaa.

Eikä meistä koskaan
tule liian vanhoja
mihinkään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sai hymyilemään. Olet oikeassa, ei koskaan ole liian myöhä :)

Ihana viisas runo :) Itse ainakin pysyn lapsemielisenä jos vain voin :)

 

Käyttäjän kaikki runot