Meidän loppukohtaus
etupihan parkkiksella
siinä molokkien kulmalla,
missä muutenkin dumpataan
Toiveet tarpeet pettymys
kahteen muovikassiin sullottuina
vaitonaisina vaihtuvat
kohdata koskettamatta
katson sinua päin, en sinuun
sitä kohtaa silmien välissä, jossa
nenä tietää vaihtua otsaksi
pidän edes itseni kasassa
rajata rakkautta pois,
kun se vasta seiniä purettaessa
ymmärsi
asettuneensa taloksi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut