herännyt kaakkurin huutoon korpilammen laavulla,
kuunnellut haapojen huokailua kesäyössä
katsonut keloa kunnolla,
huomannut kuoleman elämän joukossa
parittoman joutsenen nähdessäsi oletko
kohdannut itsesi vastarannan väreissä
Luetko kaipaukseni kieltä,
lauseita ilman sanoja ja sinua,
matkamies missä lienetkin?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno
Havaintoja luonnon kauneudesta,
Jopa niin, että yksinäisyys ja kuolema on
Surumielisenä läsnä, osana elämää,
Ihan niikuin kuuluukin.
Muistuttamassa hetken tärkeydestä.
Kiitos elämyksestä. Ja olen.
hyvin aitoa kuvausta opettavasta luonnon elämästä,
yhdistyen ajatuksiin
Sivut