Tyhjä paikka

Runoilija ihanavalo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen höpöttäjä olen vain, elämän karikoissa pärjätä yritän vain. Aikuinen jo keski-ikäinen, mieleltään aina kapinallinen.
 

Kun aurinko luo ensimmäisiä säteitään,
pyörähdän sängyssä.
Katseeni etsii sinua, rakkaani.
Aivan turhaan.
Käteni hamuaa koskettamaan sinua,
vuosia olen niin tehnyt.

Tänään,
tyhjä paikka vierelläni.

Miksi kaipaus on niin raastavaa?
En jaksaisi nousta,
ainoastaan sulkea silmäni.
Valua luoksesi unessa,
rakkaani.

Puhelimen ääni raastaa
korviani.
" Huomenta kulta!" kuulen äänesi.
"Tulen tänään kotiin", sanot käheästi.

Sydämeni laulaa,
ilosta ja helpotuksesta.

Saan sinut taas vierelleni,
täyttämään tyhjän paikan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot