Mielinkielin

Runoilija ihanavalo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen höpöttäjä olen vain, elämän karikoissa pärjätä yritän vain. Aikuinen jo keski-ikäinen, mieleltään aina kapinallinen.
 

Pitäiskö olla
ja antaa kaiken
mennä niin?
Jos haluisin,
oikeasti,
sanoisin toisin.

Mutta
aina jollekin
pitää siis
olla
mielinkielin.

Olla olevinaan
samaa mieltä,
vaikka mielessään
tekisi näyttää kieltä.

Se on vaikeaa,
täytyy myöntää.
Oma ajatus pois
täytyy työntää.

Mielinkielin

Ei minusta ole siihen

Selite: 
En osaa miellyttää
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava runo.
Onnellista Syntymäpäivää!
(enkä ollut mielinkielin)

Ole vain oma itsesi ja sano rehellinen mielipiteesi, se kyllä riittää. Suoraselkäisen hyvä runo on tämä!

~ Kuka sitä mielin kielin, puhutteleva runo ~
*Sydämellistä Syntymäpäivää Runoystävälle Toivotan*

 

Käyttäjän kaikki runot