Valinta

Runoilija ihanavalo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen höpöttäjä olen vain, elämän karikoissa pärjätä yritän vain. Aikuinen jo keski-ikäinen, mieleltään aina kapinallinen.
 

Siideri kihelmöi huulillani.
Poskeni hehkuvat,
tunnen sen.
Kuten myös katseesi,
joka porautuu
sisimpääni.
Hakee tietään sydämeeni,
poistaen kaiken edestään.
Enkä minä enää tiedä,
mitäkö haluan?
Sinuako
pöydän päässä
vai uutta siideriä?
Katseesi niin kuivaa kurkkuani,
joten,
anteeksi,
valitsen siiderin...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot