Pimeää,
sade piiskaa ikkunaan
luoden valuvia veriroiskeita.
Välähdys
Hetken hiljaisuus.
Jyrinä
täräyttää voimallaan
kaikki nurin.
Kumartamaan
pelkäämään
sitä, kun ukostaa
ja jytisee...
Selite:
Pelkään ukkosta :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi