Lomalla

Runoilija ihanavalo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen höpöttäjä olen vain, elämän karikoissa pärjätä yritän vain. Aikuinen jo keski-ikäinen, mieleltään aina kapinallinen.
 

Voikukkaseppelettä
tehdessäni,
tulit mieleen sinä.
Muistan kun silloin
niitä yhdessä punottiin.

Kun auringonlaskun aikaan
kätesi turvallisesti ympärilläni.
Kuiskittiin rakkaudesta,
mukamas siitä jotain tietäen.

Olit maailmani.

Kaikki lomat
yhdessä vietettiin
kavereiden kanssa.
Kunnes sillä viimeisellä
lomalla,
tapahtui jotain kamalaa.

Se humalainen rattijuoppo
ajoi päällesi.
Siskosi tuli kertomaan,
uutiset huonot.

Lysähdin,
maailmani sortui.

Joka kevät,
minun on tehtävä se.
Voikukkaseppele,
symbooli rakkautemme,
haudallesi vietävä.

Olen lomalla,

elät muistoissani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kukkaseppele on kaunis muisto. Äkilliset tapahtumat muuttavat joskus elämän kokonaan toisenlaiseksi ja saamme huomata, että meille rakkaat ja tärkeät ihmiset ovat lainaa vain. LÄMPÖISET SYNTYMÄPÄIVÄONNITTELUT!

 

Käyttäjän kaikki runot