Krapula

Runoilija ihanavalo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen höpöttäjä olen vain, elämän karikoissa pärjätä yritän vain. Aikuinen jo keski-ikäinen, mieleltään aina kapinallinen.
 

Aamu

krapula.

Olinko
kanssasi?

Limsalasi yöpöydällä,
tyhjänä,
kuin mieleni.

Illan hetket
palaa mieleen.

Tunnen tuoksusi
vahvana ihollani.
Kosketuksesi,
naurusi humisee
mieleni syvyyksiin.

Olin onnellinen,
pienen hetken.

Luulen ainakin niin.
kaikki niin sekavaa,
mielessä pyörii.

Yöpöydällä huomaan
lapun,
jouduit lähtemään.

Mieltäni puistattaa,
olinko pelkkä
seikkailu vaan?

Oksettaa.

Krapula.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot