Kahdeksas vuosi samassa talossa

Runoilija Morden

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2005
Viimeksi paikalla: 8.9.2022 1:50

Asuinpaikka: Pori
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Haukkuvat laiskaksi, vaikka mitään en oo tehny"
 
Seitsemän vuotta
näitä portaita
kuljin ja olin
niin rakastunut

Useat yöt istuimme
kahdestaan ja
auringon lämmittämät
portaat vahvistivat meitä

Ensimmäinen talvi
enkä tiennyt onnen
olevan koskaan suurempaa
kuin hetkessä koin

Aika kului
yöt
päivät
kuukaudet
vuodet

Sinä opit vihaamaan
minua

Minä yritin silti
rakastaa

Seitsemän vuotta
tässä tänään
niin kolkossa talossa

Se oli liikaa sinulle
mutta minä olin valmis...

... jo monta vuotta sitten.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kuinka surullista!
Hienoa tekstiä tässä maalailet.
pysäyttävän hienoa pohdintaa, osui
Tämä riipaisee syvältä.
 

Käyttäjän kaikki runot