Suljetun osaston sunnuntai-ilta (Runo kelmeän käytävän päästä osa 2)

Runoilija Morden

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2005
Viimeksi paikalla: 8.9.2022 1:50

Asuinpaikka: Pori
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Haukkuvat laiskaksi, vaikka mitään en oo tehny"
 

Vapauduin mä vihdoinkin
huoneesta pehmoisesta
Ilmaa nuuskin ulkona
uneksin illasta iloisesta

Vapaana kuin lintu taivaan
vihellellen katuja kävin
Kylähulluksi kai luulivat
vähin katsein ymmärtävin

Vaan haitanneet mua ei
kylän akat, kärmekielet
"Puhukaa mitä puhutte"
ilkeät, kierot mielet

Mutta yhden asian tiesin
oli yksi ylitse muiden
johon ei luottaa saattanut
alla aurinkojen ja kuiden

Harhaiseksi minut totesivat
kielsivät kahvin sekä pullan
"Vahdi ei enää tohtori-setä,
koska hän makaa alla mullan"

Katson pilvetöntä taivasta
rentona riippukiikusta
vaan pilvet löydän siltikin
syvältä vesipiipusta

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hieman pelottaa tää runo. varsinkin tuo kohta, jossa tohtori on mullan alla

vapaudesta runoilet

pidin paljon runosta
Tohtori-setä oli vanha mies jo ensimmäisessä osassa, joten luonto on tehnyt tehtävänsä!
Oho, vahvoja tunteita runossasi!
lyhyt runo pitkä tarina
puhutteleva selviytymisruno
- ja mielen vapaus, ja mielen vapaus!
 

Käyttäjän kaikki runot