hengitän syvään
sisään ja ulos
ja jokaisen
savukiehkuran
mukana
poistuu
pala sinusta
sisään ja ulos
ja jokaisen
savukiehkuran
mukana
poistuu
pala sinusta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️
Kommentit
riippuvuudet kuten pakko oireetkin
hyppivät monesti kohteesta kohteeseen
usein riippumatta tahdosta, kuten hengitys.
tällaisen ajatuksen sait aikaan hienolla runollasi
Oi kiitos! <3
Pakko myöntää, että saatoin punastua vähän, kun näin kovasti kehutaan :O kiitos hirmuisesti <3
Sivut