tarpeeksi monta meteoriittia murskaa peruskallionkin oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 1.6.2020 13:50 Star Kerrassaan loistavasti, suorastaan räjäyttävän hyvin ajateltu <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 1.6.2020 16:40 trrrauma kiitos :) <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 1.6.2020 16:35 lumikello Kyllä jos paikalle meteoriitin kanssa joutuu, niin kakkoseksi siinä jää ja perustukset murtuu. Ehkä nämä ovat niitä elämän vastoinkäymisiä? Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 1.6.2020 16:40 trrrauma Elämän vastoinkäymisiäpä hyvinkin! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.6.2020 15:12 kottarainen Eikä välttämättä tarvita edes kuin se yksi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.6.2020 16:52 trrrauma Tämä totta! Ainakin jos se yksi on suuri. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut