miksi ei voinut
yrittää enemmän
kumpikin
miksi luovutti
molemmat liian aikaisin
kipu piirtyi ihoihin
taas kävi näin
jälleen tuhoa todistin
tulin, näin ja hävisin
kun tuulimyllyjä vastaan sodittiin
oli pitkä yhteinen tie
mutta rakkaus kuoli aaltoihin
nyt tuuli entisiä tunteita vie
vahva rakkaus hukkui puroihin
eivätkä katseetkaan
kohtaa enää laisinkaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi