Menneisyyteen matkaamalla
tulevan peilaaminen
on varsinainen taitolaji.
Minä matkustin ajassa
ja näin sinutkin siellä.
Tai sitten olen
herkkääkin herkempi vastaanotin
ja vastaukset juoksevat kuvina edessäni.
Minun täytyy vain tuntea ohjauksesi
ja muistaa tehdä kotiläksyni.
Toivottavasti en ole,
kärsästä raahattavaa mallia,
enkä keskittyisi pohtimaan,
näemmekö asiat samalla tavalla.
Sillä eihän sillä ole väliä,
miten kokemuksemme miellämme
Vaan sillä, mitä ulkoisesti toisillemme
teemme ja sanomme.
Selite:
R3hab & Felix Snow - Care (ft. Madi)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno runo.