Unien tahdissa
viittä vaille kuusi
ja diskantit huutavat yksinäisyyttään
Eihän bassomieli
mitään himojaan
ilman
puista plektraa soita
viittä vaille kuusi
ja diskantit huutavat yksinäisyyttään
Eihän bassomieli
mitään himojaan
ilman
puista plektraa soita
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jotenkin kiehtova,
pieni tuokiokuva.