Saisinko tarjota kiitoskahvit

Runoilija peppery

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2005
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.12.1990



Niin päättyi uni, mutta vielä vuotan
Mä kohtaavani kerran joutsenen,
Ja siihen asti unelmiini luotan;
On helppo uneksia ihmisen.
Siks' paljain jaloin onneani etsin,
Ja huolet laulullani haihdutan.
Elämä on ihanaa,
Kun sen oikein oivaltaa
Ja kun lentää siivin valkein niin kuin joutsen.
 


Yllätys, 
mieluinen

Tällä kertaa 
säikähdys unohtui taskuuni


Erikoinenkin 
ja jännittävä

Paketoitu nurmikko
somisti parvekettani somasti


Tiedän,
sinä se olit

Ja kyllä talkoissasi
tulikin puhdasta

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm, jäin miettimään,  erikoinen ja jännittävä on runosikin.
 

Käyttäjän kaikki runot