Yökankaat ovat rikollisia

Runoilija peppery

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2005
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.12.1990



Niin päättyi uni, mutta vielä vuotan
Mä kohtaavani kerran joutsenen,
Ja siihen asti unelmiini luotan;
On helppo uneksia ihmisen.
Siks' paljain jaloin onneani etsin,
Ja huolet laulullani haihdutan.
Elämä on ihanaa,
Kun sen oikein oivaltaa
Ja kun lentää siivin valkein niin kuin joutsen.
 
Mitä on olla
yksin
Sitäkö
että paistattelen eväsretkellä
katsellen veneitä
Ja auringon hiipiessä
kevättaivaalle
puut sytyttivät vihreän,
välkkyvän hohteensa
silmilleni
Eikä murheiden värjäämä
oranssi
saanut neuvonantajiani
sekaisin
Ja mitä on olla
yksin
kun hikiset yöt
ovat vielä mustaa
ja vielä mustempaa
on kanootti
ja eskimohaave
Eikä vaalea ihoni
ole koskenut
ihoasi aikoihin
Luulen
ettet pitäisi
lintuhäkeistä
olisivatpa ne sitten
kuinka koristeellisia
tahansa
Yökin saa olla pimeä
vain silloin
kun taivas
on paljas kankaista
ja lintuhäkit
pysyvät kaukana yksinäisistä


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa kerrontaa. Diggailin runostasi. :)
 

Käyttäjän kaikki runot