Siinäpä vasta kysymys

Runoilija peppery

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2005
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.12.1990



Niin päättyi uni, mutta vielä vuotan
Mä kohtaavani kerran joutsenen,
Ja siihen asti unelmiini luotan;
On helppo uneksia ihmisen.
Siks' paljain jaloin onneani etsin,
Ja huolet laulullani haihdutan.
Elämä on ihanaa,
Kun sen oikein oivaltaa
Ja kun lentää siivin valkein niin kuin joutsen.
 

Miltä rakkaus tuntuu?

Tuntuuko se
perhosina vatsan pohjalla,
kipinöinä varpaissa,
tai kenties;
kirpaisevina kaulasuudelmina?

Miltä rakkaus tuntuu?

Onko se sitä,
että tahtoo näyttää aina toisen silmissä kivalta,
vai onko se sitä,
kun tuntee olevansa kaunis harjaamatta hiuksiaan?

Tai kenties,
valkosipulin tuoksuisia suukkoja,
kun huulet tahtovat siltikin pussata?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä, en tiiä mitä muuta voisi sanoa mutta noi tunteet/ajatukset on niin tuttuja

Pidän tästä, en tiiä mitä muuta voisi sanoa mutta noi tunteet/ajatukset on niin tuttuja

 

Käyttäjän kaikki runot