Pojalleni

Runoilija igum

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2005
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 18:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaikista ei tarvii tykätä, mut kaikkien kans pitää tulla toimeen"
 

Ei aina tarvitse olla suuri
tehdäkseen suuria tekoja,
joskus pienuus on suuruutta.

Sen sinä olet minulle opettanut
ja muutakin.
Ettei tarvitse olla vanha ja viisas
ymmärtääkseen asioita.
Ihan pienikin ymmärtää.

Ainakin sen, milloin äiti
on kohtuuton eikä muista,
että olet ihan pieni vielä
etkä osaa syödä siististi
etkä tahallasi sotke.
Itket kun äiti kiukustuu.
Ihan syystä itket.

Ja sen,
että pikkuveli haluaa
myös viereen kuuntelemaan
iltasatua vaikkei se
vielä edes ymmärrä kuvia.

Ja sen,
että pitää irrottaa leipäpalasta
kun sen antaa ponille
tai koiralle.

Ja pikkuhiljaa ymmärrät
paljon muutakin,
vastaasi tulee pettymyksiä
ja murheita,
mutta toivoisin että
opit myös sen,
etttä aina on toivoa
ja elämä voittaa.

Toivoisin että opit sen
että elämä kantaa,
luottaisit hyvyyteen,
Taivaan Isään ja Jeesukseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva runo.
Pidin kohdasta
Ja sen, / että pitää irrottaa leipäpalasta / kun sen antaa ponille / tai koiralle.
Ja sisällön puolesta lopetuksesta. Siinä tärkein mitä voi toivoa. Luottamus Vapahtajaan ja Hänen huolenpitoonsa.
Minulle tuli tästä mieleen Pertti Kallion laulu "Lapseni mun".
- Hyvää syntymäpäivää ja Taivaan Isän rakkautta!

Olispa meän emäntä joskus sanonu mulle näin. Ei sillä että vielä vanha olisin, mutta olis monet kolhut estetty. Ja todistettu on, että elämä kantaa ja voittaa.

Pidän tästä runosta erittäin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
igum Nimetön 30.1.2009 0 Runo
igum Aatteita iltasella 7.6.2008 1 Runo
igum Pojalleni 7.6.2008 2 Runo
igum Pieni poikani 8.4.2008 0 Runo
igum Lapseni 15.3.2008 0 Runo
igum Odotusta 22.11.2007 3 Runo
igum Nimetön 29.10.2007 0 Runo
igum Nimetön 23.7.2007 0 Runo
igum Puu 24.5.2007 3 Runo
igum Hyvästi, ystäväni 14.5.2007 1 Runo