Nimetön

Runoilija igum

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2005
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 18:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaikista ei tarvii tykätä, mut kaikkien kans pitää tulla toimeen"
 

Tänään olet varsana vierelläin,
nyt jo tulevaisuutta näin..
Kuljetaan metsissä, pitkin teitä,
synkkiä syksyjä, valoisia kesäöitä.

Ehkäpä näyttelyistä kunniaa saamme?
- jos emme, surun yhdessä jaamme.
Eikä vain menestys onnea tuo,
yhteiset hetkemme iloa luo.

On poni oikeaa sukua,
on siitä pidetty selvää lukua.
Tulee siitä sitten ravuri, ratsu tai
mikä vaan,
se varmasti parhaansa aina koittaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
igum Nimetön 30.1.2009 0 Runo
igum Aatteita iltasella 7.6.2008 1 Runo
igum Pojalleni 7.6.2008 2 Runo
igum Pieni poikani 8.4.2008 0 Runo
igum Lapseni 15.3.2008 0 Runo
igum Odotusta 22.11.2007 3 Runo
igum Nimetön 29.10.2007 0 Runo
igum Nimetön 23.7.2007 0 Runo
igum Puu 24.5.2007 3 Runo
igum Hyvästi, ystäväni 14.5.2007 1 Runo